Onze kleine gastenkamer

2 eenpersoonsbedden

Badkamer

TV

Koffie en thee

Wifi

Beschrijving

Deze kamer bevindt zich op de eerste etage. De kamer heeft alles om er knus te slapen, een tweepersoons bed, een eettafeltje, een TV en u kunt er zelf thee en koffie maken. Voor mensen die er wat langer willen zijn is er een combi-magnetron en gratis Wifi.

Klein maar fijn dus!

Prijzen

De kleine gastenkamer is voor een tot twee personen. De prijzen zijn incl. ontbijt en toeristenbelasting.

Prijs per nacht

40*

2e gast

30

Langdurig verblijf

$in overleg

Meerprijs bij 1 overnachting

10

Langdurig verblijf

Wilt u langer verlijven dan is dat ook mogelijk. Bij een langdurig verblijf van enkele weken of maanden geldt een gereduceerd tarief. Neem contact op voor meer informatie.

Check-in

Dagelijks van 11:00 tot 23:00 of in overleg.

Betaling

Contant of vooraf per bank.

Reservering

Bij voorkeur telefonisch, +31 (0)575 545573 of +31 (0)6 11832388. Via de mail kan ook op elly@bnb-aandeberkel.nl. Ook kunt u het formulier op deze pagina gebruiken.

GASTENBOEK

"Tijdens Jazz & So in Zutphen zijn wij 2 nachten bij Elly en Hans te gast geweest in hun schitterende B&B. Wat krijg je hier een geweldige ontvangst, voorzien van alle gemakken. Bij ons vertrek direct de data voor volgend jaar doorgegeven. Elly en Hans, bedankt. Cor en Aat."

C. Dekker
9 - 11 - 19

"Wat hebben we 5 dagen genoten van Zutphen en haar omgeving, niet in de laatste plaats door het heerlijke B&B van gastvrouw Elly en haar man Hans. Iedere ochtend een fantastisch ontbijt, een fijne kamer en een ontspannen entourage waar we ons vanaf de eerste dag erg thuis en op ons gemak voelden. Een echte aanrader."

Maarten en Karin
9 - 10 - 21

"We hebben enorm genoten van ons verblijf. We voelden ons erg welkom en je hebt ons echt in de watten gelegd. De kamer is gezellig ingericht en het uitzicht heel mooi. En dan nog de goede ligging aan de Berkel en vlakbij het oude centrum. Ik zou het iedereen aanraden."

René en Kitty
6 - 3 - 22
"Hoi Elly, vanuit het Brabantse land willen we jou nog van harte bedanken voor de dagen die we bij jou mochten verblijven. We hebben elke keer heerlijk ontbeten, we hebben genoten van je grootse gastvrijheid."
Annelies, Jet, Elsbeth en Tonj
27 - 6 - 16