Onze grote gastenkamer

Tweepersoonsbed

Badkamer

Koelkast en magenetron

Koffie en thee

Wifi

Beschrijving

Op de eerste etage van ons huis vindt u naast een grote badkamer, onze sfeervol ingerichte grote gastenkamer die naast 2 eenpersoons bedden, een eettafel en een confortabel zitje heeft. Verder is er een koelkast en een combi-magnetron en er kan thee en koffie worden gemaakt.

In de kast vindt u alles wat u nodig hebt, óók voor een langer verblijf en in overleg kan er gebruik gemaakt worden van de overige faciliteiten van het huis.

Wees welkom!

Prijzen

De grote gastenkamer is voor een tot twee personen.                                                                                              De prijzen zijn incl. toeristenbelasting.

Per nacht voor 2 personen

75

Ontbijt per persoon per dag

€15

Langdurig verblijf

Wilt u langer verlijven dan is dat ook mogelijk. Bij een langdurig verblijf van enkele weken of maanden geldt een gereduceerd tarief. Neem contact op voor meer informatie.

Check-in

Dagelijks van 11:00 tot 23:00 of in overleg.

Betaling

Contant of vooraf per bank.

Reservering

Bij voorkeur telefonisch, +31 (0)575 545573. Via de mail kan ook op elly@bnb-aandeberkel.nl. Ook kunt u het formulier op deze pagina gebruiken.

GASTENBOEK

"Tijdens Jazz & So in Zutphen zijn wij 2 nachten bij Elly en Hans te gast geweest in hun schitterende B&B. Wat krijg je hier een geweldige ontvangst, voorzien van alle gemakken. Bij ons vertrek direct de data voor volgend jaar doorgegeven. Elly en Hans, bedankt. Cor en Aat."

C. Dekker
9 - 11 - 19

"Wat hebben we 5 dagen genoten van Zutphen en haar omgeving, niet in de laatste plaats door het heerlijke B&B van gastvrouw Elly en haar man Hans. Iedere ochtend een fantastisch ontbijt, een fijne kamer en een ontspannen entourage waar we ons vanaf de eerste dag erg thuis en op ons gemak voelden. Een echte aanrader."

Maarten en Karin
9 - 10 - 21

"We hebben enorm genoten van ons verblijf. We voelden ons erg welkom en je hebt ons echt in de watten gelegd. De kamer is gezellig ingericht en het uitzicht heel mooi. En dan nog de goede ligging aan de Berkel en vlakbij het oude centrum. Ik zou het iedereen aanraden."

René en Kitty
6 - 3 - 22
"Hoi Elly, vanuit het Brabantse land willen we jou nog van harte bedanken voor de dagen die we bij jou mochten verblijven. We hebben elke keer heerlijk ontbeten, we hebben genoten van je grootse gastvrijheid."
Annelies, Jet, Elsbeth en Tonj
27 - 6 - 16