Badkamer op de eerste etage

Ligbad

Douche

Dubbele wastafel

Gedeelde badkamer

Naast de gastenkamer vindt u op de 1e etage een grote,  badkamer met douche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. Omdat de badkamer gedeeld moet worden, en hygiëne voorop staat, besteed ik er dagelijks veel zorg aan.

De badkamer grenst aan het balkon dat een schitterend uitzicht biedt over één van de mooiste natuurgebieden die Zutphen rijk is. Een héérlijke plek om er bij goed weer, ‘s avonds een wijntje te drinken, of om ’s ochtends te ontbijten terwijl talloze vogelsoorten u een aubade brengen.

GASTENBOEK

"Tijdens Jazz & So in Zutphen zijn wij 2 nachten bij Elly en Hans te gast geweest in hun schitterende B&B. Wat krijg je hier een geweldige ontvangst, voorzien van alle gemakken. Bij ons vertrek direct de data voor volgend jaar doorgegeven. Elly en Hans, bedankt. Cor en Aat."

C. Dekker
9 - 11 - 19

"Wat hebben we 5 dagen genoten van Zutphen en haar omgeving, niet in de laatste plaats door het heerlijke B&B van gastvrouw Elly en haar man Hans. Iedere ochtend een fantastisch ontbijt, een fijne kamer en een ontspannen entourage waar we ons vanaf de eerste dag erg thuis en op ons gemak voelden. Een echte aanrader."

Maarten en Karin
9 - 10 - 21

"We hebben enorm genoten van ons verblijf. We voelden ons erg welkom en je hebt ons echt in de watten gelegd. De kamer is gezellig ingericht en het uitzicht heel mooi. En dan nog de goede ligging aan de Berkel en vlakbij het oude centrum. Ik zou het iedereen aanraden."

René en Kitty
6 - 3 - 22
"Hoi Elly, vanuit het Brabantse land willen we jou nog van harte bedanken voor de dagen die we bij jou mochten verblijven. We hebben elke keer heerlijk ontbeten, we hebben genoten van je grootse gastvrijheid."
Annelies, Jet, Elsbeth en Tonj
27 - 6 - 16