Appartement op de daketage

Lekker bed

Eigen badkamer

TV

Keuken met koelkast

Wifi

Beschrijving

In het appartement staan licht, rust en ruimte garant voor een weldadig verblijf in de nok van ons huis. Het uitzicht over de Grote Gracht geeft een rijk gevoel van verbondenheid met de natuur.

De etage heeft een vloeroppervlak van 72m2 en een eigen badkamer + w.c en een eigen keuken. Er is een gezellige eettafel bij het raam en een zitje met luie stoelen bij de tv. Voor een prettig verblijf en voldoende privacy is er ruimte voor maximaal 4 personen.

Prijzen

Het appartement is voor maximaal vier personen.                                                                                                    De prijzen zijn incl. toeristenbelasting.

De prijzen gelden ook voor de allerkleinsten.

Per nacht 1e en 2e gast

95

Per nacht 3e en 4e gast per persoon

40

Ontbijt per persoon per dag

15

 

Langdurig verblijf

Wilt u langer verblijven dan is dat ook mogelijk. Bij een langdurig verblijf van enkele weken of maanden geldt een gereduceerd tarief. Neem contact op voor meer informatie.

Check-in

Dagelijks van 11:00 tot 23:00 of in overleg.

Betaling

Contant of vooraf per bank.

Reservering

Bij voorkeur telefonisch, +31 (0)575 545573 Via de mail kan ook op elly@bnb-aandeberkel.nl. Ook kunt u het formulier op deze pagina gebruiken.

GASTENBOEK

"Tijdens Jazz & So in Zutphen zijn wij 2 nachten bij Elly en Hans te gast geweest in hun schitterende B&B. Wat krijg je hier een geweldige ontvangst, voorzien van alle gemakken. Bij ons vertrek direct de data voor volgend jaar doorgegeven. Elly en Hans, bedankt. Cor en Aat."

C. Dekker
9 - 11 - 19

"Wat hebben we 5 dagen genoten van Zutphen en haar omgeving, niet in de laatste plaats door het heerlijke B&B van gastvrouw Elly en haar man Hans. Iedere ochtend een fantastisch ontbijt, een fijne kamer en een ontspannen entourage waar we ons vanaf de eerste dag erg thuis en op ons gemak voelden. Een echte aanrader."

Maarten en Karin
9 - 10 - 21

"We hebben enorm genoten van ons verblijf. We voelden ons erg welkom en je hebt ons echt in de watten gelegd. De kamer is gezellig ingericht en het uitzicht heel mooi. En dan nog de goede ligging aan de Berkel en vlakbij het oude centrum. Ik zou het iedereen aanraden."

René en Kitty
6 - 3 - 22
"Hoi Elly, vanuit het Brabantse land willen we jou nog van harte bedanken voor de dagen die we bij jou mochten verblijven. We hebben elke keer heerlijk ontbeten, we hebben genoten van je grootse gastvrijheid."
Annelies, Jet, Elsbeth en Tonj
27 - 6 - 16